verzekeringskantoor in beveren & regio

Over ons

Al 3 generaties doen we wat we doen. Mensen, bezittingen en bedrijven beschermen. Met bakken ervaring, jarenlange marktkennis en goede klantenrelaties staat dit familiaal verzekeringskantoor in Beveren en in de regio rondom er sterker dan ooit.

01. jarenlange ervaring

Sinds 1982 zitten we in de verzekeringsbusiness. Wat startte met een stapeltje klantendossiers is uitgegroeid tot een gerenommeerd verzekeringskantoor, gevestigd in de Schoolstraat in Melsele, Beveren.

02. de beste deal

We kennen de verzekeringsmarkt als geen ander. Daarom trachten we enkel de beste deal voor onze klanten te bekomen. De meest geschikte verzekering aan de beste prijs op de markt.

03. persoonlijk contact

Onze klanten kunnen het beamen, bij Verzekeringen Behiels mag je rekenen op een persoonlijke service. Want wanneer je in een moeilijke situatie zit, heb je nood aan een gezicht of een stem die je verder helpt.

Verzekeringen Behiels

Koploper in klanttevredenheid

Wie klant wordt bij ons verzekeringskantoor in Beveren, blijft meestal klant. Dat blijkt uit onze cijfers. Nieuwe klanten komen meestal via mond-aan-mond-reclame, want uit een rondvraag blijkt dat het merendeel van onze klanten ons aanbeveelt bij vrienden, familie en kennissen. Een mooi compliment!

%

van de klanten zouden ons aanbevelen

%

van de klanten is langer dan 15 jaar klant

al 3 generaties geworteld in het verzekeringskantoor in Melsele

Wie wij zijn

Jordy Van Cauteren

Zaakvoerder

Jordy is gepassioneerd door verzekeringen en is fier om in de voetsporen van zijn Bompa Raoul Behiels te treden.

Sonia Behiels

Zaakvoerder

Sonia heeft expertise en marktkennis in verzekeringen als geen ander. Klanten adviseren is haar sterkte.

specialisten in ons vak

Al 3 generaties jouw verzekeringsmakelaar melsele, beveren & Regio

Verzekeringen Behiels, dat is meer dan een halve eeuw geschiedenis in verzekeringen. Wat begon met Raoul Behiels in 1982, groeide tot de dag van vandaag uit tot het gerenommeerde verzekeringskantoor in de Schoolstraat in Melsele, Beveren. In 1985 nam Sonia Behiels, dochter van Raoul, de fakkel over en recent staat ook kleinzoon Jordy Van Cauteren mee aan het roer van het familiekantoor. "We gaan voor onze klanten door het vuur. Het gaat om meer dan een verzekeringspolis afsluiten of het papierwerk 'regelen' bij schade. Onze klanten weten dat we hen echt bijstaan wanneer het misgaat en we ons op zulke momenten engageren om hen financiële rust te bezorgen. Wij zijn de schakel die hen vertrouwen geeft...", aldus Jordy Van Cauteren, zaakvoerder.

wat onze klanten zeggen

“Na ons auto-ongeval heeft Jordy heeft ons bijgestaan bij de materiële schade en ervoor gezorgd dat onze belangen werden verdedigd. Heel dankbaar!”
         

wat onze klanten zeggen

“Ik liet Jordy mijn autoverzekering checken en bleek dat hij me goedkoper en zelfs beter kon verzekeren. De overstap heeft hij volledig geregeld. Top!”
         

wat onze klanten zeggen

“Toen we met hagelschade zaten bleken ons dak, een koepel en onze wagen zwaar beschadigd. Helemaal uit de nood geholpen en perfect opgevolgd. Bedankt!”
         

wat onze klanten zeggen

“Als zaakvoerder adviseerde Sonia me enkele aanvullende verzekeringen, waar ik tot nu geen weet van had. Correct advies en altijd bereikbaar.”
         

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordyvc@portima.be
sonia.behiels@portima.be