brandverzekering en uitgebreide woningbescherming

Woning verzekeringen

Eigenaar of huurder van een woning? In beide gevallen heb je alle baat bij een uitgebreide bescherming van je huis en je inboedel. Zo voorkom je nare gevolgen van bijvoorbeeld brand, storm of natuurrampen.

een overzicht

Alle woning-verzekeringen

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire woningverzekeringen. Afhankelijk van jouw situatie is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

Brandverzekering

Een brandverzekering beschermt je woning en/of inboedel tegen schade en jouw eigen aansprakelijkheid tegenover anderen wanneer er schade plaatsvindt ten gevolgen van jouw woning.

Een brandverzekering is niet wettelijk verplicht, tenzij opgenomen in het huurcontract. Weet wel dat indien een bijvoorbeeld brand ontstaat door jouw fout, de financiële gevolgen heel ernstig voor je kunnen zijn. We raden een brandverzekering dus ten zeerste aan.

 

j

verzekering bij diefstal

Ooit al het slachtoffer geworden van een inbraak in je woning? Helaas gebeuren er in België immens veel woningdiefstallen.

Een diefstalverzekering is een aanvulling op je brandverzekering en komt tussen bij inbraak en diefstal van je goederen in je woning of je inboedel. Bovendien worden ook de kosten van de schade die is toegebracht door de (poging) tot inbraak vergoedt.

alle bouwplaatsrisico's of abr-verzekering

Dankzij een ABR-verzekering voorkom je dat een werf langdurig wordt stilgelegd door juridische discussies tussen aannemers, architecten en derde partijen bij schade op de werf. 

 

schuldsaldoverzekering

rechtsbijstandverzekering

Of je nu huurder of eigenaar bent, we raden een rechtsbijstandverzekering sterk aan. Wanneer je verdedigd wordt in de rechtbank bij een geschil over je brandverzekering, dekt een rechtsbijstandverzekering de kosten geheel of gedeeltelijk. Bovendien krijg je ook juridische steun, wanneer je zelf aansprakelijk bent gesteld.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

niet de verzekering gevonden waar je naar op zoek bent?

Vraag het ons. Wij vergelijken alle verzekeringen op de markt voor jou.

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be