hospitalisatieverzekering en andere bescherming

Gezondheid

Misschien is je gezondheid wel je kostbaarste bezit. Wie ooit al ongeval had of met gezondheidsproblemen te maken kreeg, weet dat ziektekosten hoog kunnen oplopen. Het ziekenfonds betaalt niet alles terug en net daarom zijn oplossingen om je gezondheid te verzekeren.

een overzicht

Alle verzekeringen voor je gezondheid

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire verzekering voor tussenkomst bij gezondheidsproblemen. Afhankelijk van jouw situatie is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering komt tussen bij de medische kosten van een opname in het ziekenhuis wegens ziekte, ongeval of bevalling. Zo wordt bijvoorbeeld je verblijf, onderzoeken, behandelingen en medicatie terugbetaald. De tussenkomst die je kreeg van het ziekenfonds wordt verrekend, waardoor de kostenkloof wordt opgevangen door je hospitalisatieverzekering, zowel bij opname in binnen- als buitenland.

 

ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van een ongeval in je vrije tijd. Deze verzekering komt tussen bij de schade wanneer je gekwetst raakt.

verzekering voor ambulante kosten

N

zware ziekten

 

Een verzekering voor de tussenkomst bij zware ziekten, helpt je de ziektekosten te dekken en stelt uw levenscomfort veilig wanneer er een zware ziekte wordt vastgesteld.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

niet de verzekering gevonden waar je naar op zoek bent?

Vraag het ons. Wij vergelijken alle verzekeringen op de markt voor jou.

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be