is jouw onderneming goed verzekerd?

verzekeringen voor bedrijven

Een ondernemer is vaak ook een risiconemer. Sommige verzekeringen voor bedrijven zijn verplicht, anderen zijn sterk aan te raden. Wat de activiteiten van je bedrijf ook zijn, bij Verzekeringen Behiels helpen we ondernemers om hun risico’s zo klein mogelijk te houden, door de juiste verzekeringen te adviseren.

welke risico's & hoe beschermen

een audit van de verzekeringen voor je bedrijf

een overzicht

cruciale verzekeringen voor bedrijven

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire verzekeringen voor bedrijven en professionals. Afhankelijk van je bedrijfsactiviteiten is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

~

aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer een klant struikelt over een tapijt in je winkel, komt een aansprakelijkheidsverzekering goed van pas. Je onderneming heeft namelijk schade berokkend aan derden tijdens of door uw bedrijfsmatige werkzaamheden. Afhankelijk van je bedrijfsactiviteiten adviseren we het juiste type aansprakelijkheidsverzekering, zodat de verzekeringspolis de aansprakelijkheid optimaal indekt.

 

m

verzekering voor bedrijfsmiddelen

Met een verzekeringen voor bedrijfsmiddelen mag je rekenen op financiële tussenkomst bij beschadiging of verlies van uw bedrijfseigendommen. Dit gaat bijvoorbeeld om gebouwen, machines, computers, voorraad…

mobiliteitsverzekering

Bedrijfsvoertuigen, transport en logistiek zijn een belangrijk onderdeel voor de werking van je onderneming. Afhankelijk van je bedrijfsactiviteiten en je vloot, adviseren we de passende verzekeringen om je risico’s optimaal in te dekken.

rechtsbijstandverzekering

verzekering voor uw medewerkers

Een ongevallenverzekering voor je medewerkers is een verplichte verzekering voor een ondernemer. Naast deze verzekering, bestaan er ook aanvullende verzekeringen die werknemers extra beschermen en motiveren, denk bijvoorbeeld maar aan een hospitalisatieverzekering of een groepsverzekering.

verzekering voor uw pensioen

Voor ondernemers zal een wettelijk pensioen niet voldoende zijn om de levensstandaard te behouden. Wanneer je onderneemt, is het van cruciaal belang om aan je pensioen te denken. Verzekeringen Behiels adviseert fiscaal aantrekkelijke verzekeringen die een aanvulling kunnen zijn op je pensioen.

ziekte- en ongevalverzekering

Wanneer je als ondernemer arbeidsongeschikt wordt ten gevolge van een ongeval en je een tijdje niet kan werken, is het belangrijk dat je inkomen veiliggesteld is. Ook wanneer je gezondheid niet meewerkt, moet de continuïteit van je bedrijf verzekerd zijn. Een ziekte en ongevalverzekering kan je hierbij beschermen.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

niet de verzekering gevonden waar je naar op zoek bent?

Vraag het ons. Wij vergelijken alle verzekeringen op de markt voor jou.

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be