Welke verzekering heb jij nodig?

verzekeringen

Verzekeringen Behiels is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, wat wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde leverancier. Dit maakt dat we de beste voorwaarden en prijzen op de markt voor jou vergelijken. Welke verzekering ook best bij jouw situatie past, wij zorgen dat jij gegarandeerd de beste deal bekomt.

gezin

Verzeker je dierbaarste bezit met een familiale verzekering, bijstand- en reisverzekering...

mobiliteit

Autoverzekering, motorverzekering, fietsverzekering... ga veilig en beschermd op weg.

Woning

Bescherm je huis en je bezittingen met een brandverzekering op maat van jouw woning.

Sparen & beleggen

Sparen en beleggen via een verzekering met een gewaarborgd rendement en heel wat andere (fiscale) voordelen.

gezondheid

Een goede gezondheid is jammer genoeg geen garantie in het leven. Je gezondheid verzekeren is daarom een goed idee.

voor bedrijven

Verzeker jezelf als ondernemer, je bedrijf en je personeel en onderneem met een gerust hart.

Welke verzekering past bij jouw situatie

100% vrijblijvend verzekeringsadvies

Of je nu een professional bent of een particulier, bij Verzekeringen Behiels vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren en te adviseren over welke verzekering best bij hun situatie past. Vaak weten mensen helemaal niet bij welke verzekeringsmaatschappijen ze een polis hebben lopen. Laat staan wat er precies in die polis vervat zit. Heel vaak zien we dat mensen ‘oververzekerd’ zijn – en dus teveel betalen. Of dat ze in het andere geval ‘onderverzekerd’ zijn, waardoor ze risico’s lopen. Wij zoeken het evenwicht voor onze klanten zodat ze optimaal beschermd zijn.

Oververzekerd of onderverzekerd

wij doen voor jou een check-up van je verzekeringen

Ben jij ‘oververzekerd’ of ‘onderverzekerd’?

‘Oververzekerd’

Vaak overlappen verzekeringspolissen en voor je het weet ben je dubbel verzekerd. In veel gevallen is het overbodig en betaal je simpelweg teveel. Een veelvoorkomend voorbeeld: je boekt een vakantiehuisje en bij de laatste stap wordt er gevraagd om een woningverzekering toe te voegen. Afhankelijk van je bestaande verzekeringspakket is dit mogelijks compleet overbodig. Lees altijd de polis grondig door of vraag ons om advies.

‘onderverzekerd’

Weet jij precies uit het hoofd voor welke types schade en ongevallen je verzekerd bent? Of welke verzekeringen je op dit moment hebt lopen? Wel, je bent niet de enige. Vandaar is het een goed idee om beroep te doen op een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij optimaliseren je verzekeringspakket, zodat je minimale risico’s loopt. Zoals je naar de dokter zou gaan voor een check-up van je gezondheid, zorgen wij voor een check-up van je verzekeringen.

Een check-up van je verzekeringen

Laat ons geheel vrijblijvend je verzekeringen doorlichten en optimaliseren.

“De kleine lettertjes, die lezen wij voor jou.”

Jordy Van Cauteren, Zaakvoerder