pensioensparen en andere beleggingsverzekeringen

sparen voor de toekomst

Nu sparen voor later? Dat is een goed idee. Hoe kan je je pensioenkloof overbruggen? Wat als je arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Wat met je nabestaanden wanneer je komt te overlijden? Het leven houdt risico’s in waarbij je voor onvoorziene kosten kan komen te staan. Bovendien leveren spaar- en beleggingsverzekeringen zoals bijvoorbeeld pensioensparen rendementen en andere voordelen op.

een overzicht

Alle spaar- en beleggings-verzekeringen

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire spaar- en belegginsverzekeringen, zoals bijvoorbeeld pensioensparen. Afhankelijk van jouw situatie is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

pensioensparen

Pensioensparen is een vorm van langetermijnsparen waarbij jeeen aanvullend pensioen opbouwt bovenop jouw wettelijk pensioen. 

Wanneer je aan pensioensparen doet, geniet je van een fiscaal voordeel tot 30%, wat wil zeggen dat je tot 30% van je gestorte pensioenbedrag terugkrijgt van de belastingen. Een mooi voordeel dus. Naast dit belastingvoordeel mag je bovendien rekenen op een rendement van je pensioenspaarverzekering.

 

langetermijnsparen

Langetermijnsparen is een vorm van fiscaal sparen, wat wil zeggen dat je minder belastingen betaalt door het bedrag dat je spaart. Op de gestorte bedragen kan je tot 30% belastingsvermindering krijgen onder bepaalde voorwaarden. Bovendien kan je met het gespaarde bedrag je schuldsaldoverzekering betalen wanneer je een hypothecaire lening afsluit. 

Langetermijnsparen doe je via een levensverzekeringscontract in tak 21 of tak 23 gedurende minimaal tien jaar.

 

 

verzekering gewaarborgd inkomen

Met een verzekering gewaarborgd inkomen of een arbeidsongeschiktheidsverzekering, wordt je inkomensverlies gecompenseerd wanneer je arbeidsongeschikt wordt. Deze verzekering betaalt een vergoeding die de uitkering van je ziekenfonds aanvult tot je normale inkomen, zodat je niet in levensstandaard hoeft in te boeten.

schuldsaldoverzekering

Een schuldsaldoverzekering of SSV zorgt voor extra bescherming voor je nabestaanden wanneer je komt te overlijden en je een hypothecair krediet hebt lopen.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

niet de verzekering gevonden waar je naar op zoek bent?

Vraag het ons! Wij vergelijken alle verzekeringen op de markt voor jou.

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be