autoverzekering & uitgebreide bescherming onderweg

Mobiliteit

Veilig onderweg betekent meer dan enkel een autoverzekering. Reis je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar het werk? Of ga je op zondag met de fiets naar de bakker? Of neem je af en toe de elektrische step voor een tochtje? Met Verzekeringen Behiels ga je altijd beschermd de weg op.

een overzicht

Alle mobiliteits-verzekeringen

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire mobiliteitsverzekeringen. Afhankelijk van jouw situatie is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

Burgerlijke Aansprakelijkheid autoverzekering

 

Wanneer je een verkeersongeval veroorzaakt en schade berokkend hebt aan iemand anders of aan iets dat niet van jou is, dan moet je voor de schade betalen. De burgerlijk aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen komt in dit geval tussen in de kosten.

Een BA motorvoertuigen is een wettelijk verplichte verzekering voor elk motorvoertuig. Alleen met deze verzekering mag je met een voertuig de weg op. 

 

 

R

(Mini)omnium verzekering

Een omniumverzekering betaalt alle schade aan je auto die het gevolg is van ongevallen die je zelf hebt veroorzaakt. In het geval van dit soort schade komt je omniumverzekering tussen voor de herstelling of vervanging van je auto.

 

Een omnium als autoverzekering is niet verplicht, maar wel sterk aangeraden. Zeker wanneer het gaat om een recent aangekochte wagen. Het is een aanvulling op de verplichte burgerlijk aansprakelijkheidsverzekering van je auto of voertuig.

 

pechverhelping

Ooit al een lekke band gehad in the middle of nowhere? Dankzij een bijstandsverzekering, als aanvulling op de burgerlijk aansprakelijkheidsverzekering (=wettelijk verplicht), mag je rekenen op hulp bij autopech of medische bijstand.

rechtsbijstand mobiliteit

Een schadegeval onderweg of een verkeersovertreding begaan waar nadien gerechtelijke gevolgen aan te pas komen? Met een rechtsbijstand voor mobiliteit mag je rekenen op administratieve en juridische hulp.

Deze verzekering neemt (een deel van) de gerechtskosten en advocatenkosten op zich. Uiteraard probeert de rechtsbijstandverlener altijd eerst zonder tussenkomst van het gerecht tot een oplossing te komen.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

niet de verzekering gevonden waar je naar op zoek bent?

Vraag het ons! Wij vergelijken alle verzekeringen op de markt voor jou.

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be