familiale verzekering en andere gezinsverzekeringen

gezinsverzekeringen

Wist je dat er elk jaar tienduizenden ongevallen binnen de gezinssfeer plaatsvinden? Een ongelukje is snel gebeurd. Daarom adviseren we je om je voldoende bewust te zijn van de risico’s en bijgevolg te rekenen op betrouwbare bescherming, zoals bijvoorbeeld een BA familiale verzekering wanneer het misloopt.

een overzicht

Alle gezins-verzekeringen

Verzekeringen Behiels geeft je een overzicht van de meest populaire gezinsverzekeringen. Afhankelijk van jouw situatie is de ene verzekering al beter geschikt dan de andere… en net dat is onze job! Wij adviseren en vergelijken vanuit een onafhankelijk standpunt alle verzekeringen op de markt voor jou.

Familiale Verzekering

De familiale verzekering is veruit de bekendste gezinsverzekering. Dit type verzekering is niet wettelijk verplicht in België, maar raden we ten zeerste aan.

Met een bijdrage die schommelt tussen de € 70 en de € 150 euro per jaar, bespaar je jezelf en je dierbaren heel wat zorgen.

Wel, wanneer jij of je gezinsleden burgerlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade die je of je gezinsleden in je privéleven veroorzaakt hebt, beschermt je familiale verzekering je bij schade.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan de ene familiale verzekering op de markt al beter geschikt zijn dan de andere. Vraag gerust advies, wij vergelijken voor jou.

rechtsbijstand

Kom je in aanraking met een geschil, dan biedt je rechtsbijstandverzekering informatie aan en zal er dankzij deze verzekering geprobeerd worden om het geschil op te lossen buiten de rechtbank. Wanneer er dan toch een rechtbank aan te pas komt, komt de verzekering tussen bij gerechtskosten en andere kosten. 

reisverzekering

Reizen brengt risico’s met zich mee. Wanneer je een reisverzekering afsluit, mag je rekenen op hulp in onvoorziene situaties tijden je vakantie.

Wanneer je vroeger naar huis terugkeert of langer verblijft dan voorzien door ziekte, een ongeval of een overlijden, komt je reisverzekering geheel of gedeeltelijk tussen. Een reisverzekering zorgt ervoor dat je zonder zorgen van je vakantie kan genieten. 

UITVAARTVERZEKERING

Een uitvaartverzekering voorkomt dat je nabestaanden de kosten van je begrafenis moeten betalen, wanneer er onvoldoende spaargeld is. Maar ook wanneer er wel voldoende spaargeld is, kan een uitvaartverzekering een goed idee zijn. Wanneer er rekeningen zijn geblokkeerd, hoeven je nabestaanden het geld voor je uitvaart bijvoorbeeld niet voor te schieten.

onafhankelijk verzekeringsmakelaar

optimale bescherming aan de beste prijs op de markt

Contacteer ons

onafhankelijke verzekeringsmakelaar melsele, Beveren & regio

Schoolstraat 19
9120 Melsele
+32 (0)3 775 41 30

jordy@verzekeringenbehiels.be
sonia@verzekeringenbehiels.be